Klub Satelit SPA centar

Uporedi smeštaj

Aktivnost: 

Usluge: 

Ključne reči: 

MORE NA PLANINI – JEDINSTVENI SPA CENTAR NA ZLATIBORU
U okviru objekta nalazi se potpuno renoviran savremeni SPA centar koji vam nudi sve što je potrebno za opuštanje duha i tela na jednom mestu. 

ZATVORENI BAZEN
Brinemo o zdravlju i ugođaju svojih klijenata. Zato od sada možete da uživate u slanoj vodi u zatvorenom bazenu u okviru Spa Centra. Još toplija voda čija temperatura prelazi čak 30 stepeni, zdravija i prijatnija za organizam, preporučljiva je za sve uzraste. Nema više hlora, bakterija, crvenih očiju za vreme kupanja a kožu čini mekanom i ne isušuje je. Opustite se u Klubu Satelit i spojite svež planinski vazduh sa efektima slane vode kao da ste na moru. Zatvoreni bazen na raspolaganju je gostima 24 sata dnevno. Pored bazena se nalazi kamin uz koji možete provesti nezaboravne trenutke sa voljenom osobom, konzumirajući odabrana vina iz našeg širokog asortimana.

ĐAKUZI
Hidromasažne mlaznice i topla voda u toplim noćima, uz neki fini rashlađeni koktel ili šampanjac, najbolje su rešenje kada padne mrak bilo da je reč o romantičnim parovima ili prijateljima. Idealan je i za zimske dane, gde voda iz đakuzija čija je temperatura 35 stepeni kontrira hladnoći kojoj smo izloženi par meseci. Đakuzi je i terapija i relaksacija.

SAUNA
Saune se koriste širom sveta za poboljšanje zdravlja, za uživanje i opuštanje. Preznojavanje tela do kojeg dolazi tokom boravka u sauni oslobađa organizam od štetnih materija i toksina, jača imunološki sistem, opušta telo od napetosti i organizam od stresa. Boravak u sauni učiniće da se osećate zdravije i poletnije.

ĐAKUZI NA OTVORENOM
Uživajte u novom ĐAKUZIJU NA OTVORENOM! Neverovatan pogled uz specijalan koktel ili kaficu učiniće Vaš boravak u Satelitu nezaboravnim.

MASAŽE
U ponudi su i različite vrste masaža poput: relaksirajuće, sportske, anticelulit i refleksološke masaže stopala.
Relax masaža - blaga, prijatna, ručna masaža kojom se postiže opuštanje organizma sjedinjavanjem protoka energije. Ima za cilj negovanje tela radi podizanja opšteg zdravstvenog stanja. Služi za prevenciju stresa i premora, kao i relaksaciju mišića. Može obuhvatiti celo telo ili parcijalno, pojedine delove tela ( noge, stopala, leđa, ruke, abdomen, grudni koš, vrat i lice ). Sportska masaža - ubrzava procese otklanjanja mlečne kiseline nastale prilikom mišićnog rada i time omogućava brzi proces oporavka mišića. Takođe smanjuje mogućnost nakupljanja mlečnih kiselina koja se vremenom pretvara u kalcifikate, koji mogu da izazovu mišićnu napetost pa čak i bol. Putem sportske masaže ubrzava se oporavak organizma nakon treninga, ali se takodje mišići mogu pripremiti za trening zagrevanjem i istezanjem.Ova masaža se preporučuje sportistima kao i rekreativcima. Anticelulit masaža - Celulit je jedini verni pratilac koga svaka žena želi da se reši. Pored estetskog on predstavlja i zdravstveni problem naročito ako je prisutan duži vremenski period. Osim što otklanja slojeve celulita, anticelulit masaža blagotvorno deluje i na poboljšanu cirkulaciju, ishranjeniju i zategnutiju kožu i osećanje zadovoljstva što ste se rešili jednog problema. Refleksologija/masaža stopala - sastoji se od pritiskanja tačaka na tabanu koje su povezane sa organima na telu. Teorija kaže da je svaka tačka na telu povezana sa jednom tačkom u tabanu. Ovakva masaža stopala deluje izuzetno opuštajuće, posebno za osobe koje puno vremena provode na nogama, a može pozitivno delovati i na specifične organe u telu. Da bi oporavak duha i tela bio potpun, tu su i kvalitetni kozmetički tretmani.

ANTI STRES PROGRAM
AKO SPADATE U GRUPU RADOHOLIČARA, AKE JE VAŠ POSAO STRESAN, AKO SE NEUREDNO HRANITE, PREDUGO SEDITE ZA RAČUNAROM, PUŠITE I IMATE VIŠAK KILOGRAMA, KUCNUO JE ČAS DA USPORITE TEMPO I POMOGNETE VAŠEM TELU I DUHU DA SE OPORAVE. KAKO PROMENITI NAVIKE? ZA POČETAK, PRIJAVITE SE ZA ANTI-STRES PROGRAM U KLUBU SATELIT!
Svakako da nismo zaboravili ni naše najmlađe posetioce jer je i njihovo zadovoljstvo jedan od naših prioriteta. Zbog toga smo osmislili i napravili veselu igraonicu u kojoj se, dok vi uživate, deca mogu prepustiti druženju i maštarijama. To nije sve, jer će na recepciji vaši mališani dobit i kutiju sa igračkama za vašu sobu ili apartman.

Zakažite svoje termine!

Korišćenje spa centra (bazen, sauna, đakuzi) je besplatno za goste hotela.

Telefon: 

+381 31 841 188

E-mail: 

Mesto: 

Preuzmi: 

GPS decimalno: 

Latitude: 43.726290000000
Longitude: 19.690910000000

GPS stepeni: 

Latitude: 43° 43' 34.644" N
Longitude: 19° 41' 27.276" E

Povezani smestaj: