INFO TV Cajetina 08.03.2004.

Uporedi smeštaj

Vesti TV Cajetina za 08.03.2004.god. Nastavak 4. sednice IO SO Cajetina odzan je u petak. Sve tacke predvidjene dnevnim redom su usvojene i prosledjene SO na razmatranje.

MUP Republike Srbije od 09. februara do 12 marta 2004. god.sprovodi akciju pod nazivom '' Bezbednije ucesce traktora u saobracaju''. Cilj akcije je edukacija lica koja se prevoze traktorom ili drugim poljoprivrednim vozilima i povecanju svesti ovih lica o problemima vezanim za ucesce u saobracaju, narocito u sezoni poljoprivrednih radova. Akcija pojacane kontrole saobracaja vrsice se u periodu od 15. do 21. marta 2004.godine i bice usmerena na kontrolu ispunjenosti opstih uslova za ucesce traktora, motokultivatora , i drugih poljoprivrednih masima u saobracaju, kao i na ispravnost i pravilnu upotrebu svetlosnih i svetlosno- signalnih uredjaja na ovim vozilima.

Shodno programu postavljanja privremenih objekata, Opstinska uprava Cajetine, Na podrucju Zlatibora i Cajetine po sest lokacija za postavljanje tezgi za prodaju osmomartovskih poklona na mestima koja su ranije utvrdjena. Po zavrsetku danasnjeg dana vlasnici su sami duzni ukloniti tezge i prostor vratiti u prvobitno stanje.

11. marta 2004.god. Sluzba za transfuziju krvi Uzice i Opstinski odbor Crvenog krsta Cajetina, organizuju akciju dobrovoljnog davanja krvi. Akcija ce se sprovoditi i prostorijama Srednje ugostiteljsko- turisticke skole u Cajetini u vremenu od 10,00 do 15,00 casova.

KULTURA
Na reperoaru uzickog narodnog pozorista , 10. i 11. marta je predstava '' Porfirogeneza'' u reziji DJordja Milosavljevica. Pocetak ove crnohumorne predstave je u 19,30 casova. Ulaznice se mogu kupiti na salteru pozorista.

U galeriji Cigota na Zlatiboru, veceras u 20,30 casova , bice otvorena grupna izlozba slika ESNAF-a, a u organizaciji Helene iz Beograda. Ucesnici uzlozbe su slikari: Dragan Markovic, Goran Mitrovic, Bane Stefanovic, DI Vogo i Damir Savic. Izlozba ce trajati do 14.marta.

SPORT
U 21.kolu Prve srpske kosarkaske lige, kosarkasi '' Zlatibora'' porazeni su sinoc u Uzicu od ekipe '' Forme'' sa 85:70. U 10. kolu Regionalne lige odbojkasice ''Zlatibora'' su u subotu u sportskoj hali u Cajetini, porazene od ekipe ''Sloge'' iz Bajine Baste. A u ligi malog fudbala Zapadne Srbije ''Zlatibor Junajted'' savladao je ekipu B Baste rezultatom 5:3.

VREME
Za sutra meteorolozi prognoziraju oblacno vreme sa kisom i susnezicom. Duvace sla jugoistocni vetar.Vazdusni pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura

Vesti i događaji: