Balkan Helicopters - panoramsko letenje helikopterom Zlatibor

Uporedi smeštaj

Aktivnost: 

Hrana i piće: 

Ključne reči: 

Balkan Helicopters - panoramsko letenje helikopterom Zlatibor. Adrenalinska avantura, iznenađenje za dragu osobu, hedonizam najvišeg standarda. Let helikopterom je aktivnost koju morate da doživite.

Zlatibor iz drugačije perspektive u odabranom društvu, sa ili bez važnog povoda donose potpuno drugačiju zabavu. Najbolja postava pilota će vas voziti tamo gde vi poželite. Atraktivne ture se organizuju na srpskom i engleskom jeziku, a na raspolaganju su panoramski letovi u trajanju od 15min, 30min i 60min.

Odletite do Mokre Gore, letite zajedno sa Beloglavim supovima iznad Uvca ili jednostavno uživajte u prirodnim lepotama zlatiborskih pašnjaka i šuma.

S vremena na vreme organizujemo kratke panoramske letove po promotivnim cenama. Za sledeće datume posetite našu internet stranicu, odeljak "vesti".

Helikopteri sa kojima se leti su "Robinson R44". Maksimalan broj putnika je tri plus pilot.

Ukoliko imate posebne zahteve ili vam je potreban brz, a bezbedan prevoz do Beograda, drugih gradova u Srbiji i regionu ili gde već želite, za svaki dogovor stručan tim vam je na raspolaganju. Pored prevoza, Balkan Helicopters pruža i usluge fotografisanja i osmatranja iz vazduha, profesionalno snimanje i lasersko skeniranje, a svakako su najatraktivniji letovi za potrebe venčanja i proslava.

Iz Beograda na Zlatibor stižete za manje od 60min!

Adresa: Mesto poletanja na Zlatiboru je u blizini početne stanice Gold Gondole  (https://goo.gl/maps/mhdyjnBasHF2)
Adresa u Beogradu: https://goo.gl/maps/hwKv3Ewv1jn

Telefon: 

+381 64 190 1919

E-mail: 

Mesto: 

GPS decimalno: 

Latitude: 43.721250000000
Longitude: 19.691583000000

GPS stepeni: 

Latitude: 43° 43' 16.5" N
Longitude: 19° 41' 29.699" E

Povezana vest: