Restorani Grand, Grand Jezero i Irish pub Zlatibor

Uporedi smeštaj

Aktivnost: 

Hrana i piće: 

Restoran Grand Jezero Zlatibor - najnoviji u nizu objekata kompanije Grand, restoran Jezero, nalazi se na Zlatiboru, na samoj obali jezera. Savršeno mesto za sve vrste eventa - svadbe, seminare, proslave, rođendane, konferencije, sa predivnom terasom koja pruža mogućnost da budete šik u svojoj ideji.

Grand restoran Jezero organizuje romantična venčanja sa jedinstvenim pogledom na Zlatiborsko jezero. Podelite svoje najsrećnije trenutke sa svojih 120 najdražih. Izađite iz šablona standardnih ponuda, ukažite nam poverenje i mi ćemo voditi računa o svakom detalju vašeg venčanja. Personalizovana usluga i briga o svakom detalju, učiniće Vaše proslave urbane, zabavne i sa stilom.

Za svaku Vašu proslavu stoji Vam na raspolaganju naš tim koji će Vaše slavlje začiniti gastronomskim specijalitetima, kao i naš organizacioni tim koji je tu da Vaše goste dočeka i učini da se osećaju prijatno.

Specijalni popusti - radnim danima i za vreme posta dobijate specijalan popust od 20% za organizaciju Vaše proslave.

Na glavnom šetalištu pešačke zone na Zlatiboru, svojim izgledom i veličinom izdvaja se ugostiteljski objekat Grand - harmonični sklop tri celine: restoran, „Irish pub“ i noćni klub.

Restoran - tradicionalna kuhinja kontinentalne i mediteranske Evrope sa bogatim izborom domaćih i inostranih vina. Pažljivo odabrana ponuda sačinjena od najkvalitetnijih sastojaka sa ukusom bakine kuhinje. Sa kapacitetom od 100 mesta, restoran vam stoji na raspolaganju za organizovanje poslovnih banketa, skupova, privatnih i porodičnih okupljanja i proslava.

Irish pub - ponuđeni sadržaj vešto kombinuje tradicionalni irski pab i planinsku atmosferu. Sa svojih 140 komforno raspoređenih mesta „Irish pub“ predstavlja idealno mesto za dnevni predah, dok se ujedno u njemu može pronaći i dobar provod u večernjim satima.

Noćni klub - hiljade zadovoljnih posetilaca preporučuju „Grand klub” kao odlično mesto za provod i zabavu do sitnih jutarnjih sati. Noćni klub raspolaže sa 100 mesta za sedenje i isto toliko mesta za stajanje, dok vam na usluzi stoji i mogućnost za organizovanje matinea, koktela, rođendana i svih vrsta privatnih i poslovnih zabava.

Uvek smo spremni da vam ponudimo organizaciju proslava i događaja svih vrsta:
- svadbe
- rođendani, krštenja
- maturske zabave
- poslovni skupovi

Telefon: 

+381 66 415 415
+381 31 848 123

E-mail: 

Mesto: 

GPS decimalno: 

Latitude: 43.726302000000
Longitude: 19.702116000000

GPS stepeni: 

Latitude: 43° 43' 34.687" N
Longitude: 19° 42' 7.618" E

Povezana vest: