Igraonica i rođendaonica Bubamara Zlatibor

Uporedi smeštaj

Usluge: 

Dečja igraonica Bubamara Zlatibor se nalazi na atraktivnoj lokaciji u naselju Sloboda, preko puta apartmanskog naselja “Green Hill”.

Igraonica je prostrana (80m2), veoma lepo uređena, klimatizovana, sa centralnim grejanjem, besprekorno čista. Vaši mališani mogu uživati u 3D lavirintu sa velikim toboganom i mnoštvom prepreka koje razvijaju motoriku, okretnost, spretnost. Na raspolaganju je i trambolina, stoni fudbal i razni rekviziti koji će vašem detetu obezbediti nezaboravnu avanturu i najbolji provod. Za manju decu obezbeđen je i manji tobogan sa ljuljaškom, bazen sa lopticama, igračke, kreativni kutak.

Prostor je podeljen na deo za decu i deo za odrasle, pregledan je, i roditelji svoje mališane mogu sve vreme da nadgledaju ili da se aktivno uključe sa njima u igru. Pored toga mogu se i opustiti uz besplatni wi-fi internet ili prateći neki važan sportski događaj na TV-u, dok se vaše dete bezbrižno igra. Postoji mogućnost i grupnog zakupa igraonice na određeno vreme.

Igraonica  Bubamara organizuje i rođendanske proslave. Zakup igraonice je zatvorenog tipa. Trajanje proslave je 2,5 do 3,5h. Cena rođendanskog zakupa je ista za bilo koji termin u nedelji i podrazumeva: najam igraonice, osoblje, pozivnice, kompletan pribor za jelo (tanjirići, čaše, kašike, viljuške, salvete..), balone, dekoraciju, poklon za slavljenika. Za vreme rođendanske proslave celokupan sadržaj igraonice je na raspolaganju deci, a sve ukupnom doživljaju doprineće i pažiljivo odabrana muzika sa kvalitetnog ozvučenja, karaoke,  a sve to uz nezaobilazne svetlosne efekte. Po želji mogu se angažovati, animatori, mađioničar...

Za sve informacije u vezi rezervacija javite se lično u igraonicu ili nas kontaktirajte putem telefona.

Telefon: 

+381 31 384 3405
+381 65 527 8919

E-mail: 

Mesto: 

GPS decimalno: 

Latitude: 43.733894000000
Longitude: 19.709628000000

GPS stepeni: 

Latitude: 43° 44' 2.018" N
Longitude: 19° 42' 34.661" E

Povezana vest: