Prima Consulting - savetovanje i projektovanje profesionalnih kuhinja

Uporedi smeštaj

Usluge: 

Ključne reči: 

Prima Consulting doo nudi usluge savetovanja i projektovanja profesionalnih kuhinja. 

Projektovanju profesionalnih kuhinja pristupamo individualno, uvažavajući želje i mogućnosti klijenata a u skladu sa najvišim međunarodnim standardima kvaliteta, efikasnosti, higijene i bezbednosti.

Kontinuirano stručno usavršavanje, prilagođavanje novim svetskim trendovima kao i  dvadesetogodišnje iskustvo u 3D projektovanju sa prestižnim softverima kao što su WINDELTA i SPECIFI  čini nas spremnim da izađemo u susret najzahtevnijim projektima i ponudimo rešenje za sve vrste profesionalnih kuhinja počev od sistema „front cooking“, sala za proslave, malih lokala sa problemom prostora, pa sve do hotela sa 5 zvezdica.

U našem radu koristimo CAD i BIM programe i nudimo vam kompletnu konsultaciju i podršku tokom izgradnje vaše kuhinje: od idejne želje do realizacije, nadzora gradilišta, puštanja u rad, obuke osoblja i podršku.

Naš glavni savetnik i projektant je Roberto Assi, koji je svoje tridesetpetogodišnje iskustvo stekao radeći kao menadžer prodaje i marketinga za prestižne svetske brendove kao što su Ali Group, Unox, Winterhalter, Elettrobar, Foinox. Kao aktuelni potpredsednik udruženja FCSI za Evropu Afriku i Bliski Istok (Foodservice Consultants Society International) nalazi se i na čelu brojnih tehničkih komisija za definisanje standarda u projektovanju, u nekoliko prestižnih međunarodnih udruženja kao što su building SMART, IFSE, HKI, EFCEM, što ga čini spremnim da ponudi savete u realizaciji BIM biblioteka i dokumentacije koje su neophodne ostalim savetnicima i projektantima u sektoru ugostiteljstva, hotelijerstva i restoranstva.

Ulaganje u znanje i prilagođavanje novim trendovima u industriji čini naš tim jakim i izdvaja nas kao partnera od poverenja.

Prima Consulting d.o.o.
Andrije Jevremovića 450
31315 Zlatibor

Telefon: 

+381 62 129 9477
+39 340 708 1832

Mesto: 

GPS decimalno: 

Latitude: 43.736900000000
Longitude: 19.693675000000

GPS stepeni: 

Latitude: 43° 44' 12.84" N
Longitude: 19° 41' 37.23" E

Povezana vest: