29. MEĐUNARODNI SAJAM TURIZMA

Uporedi smeštaj


U periodu od 26 do 29. aprila na beogradskom sajmu održan je 29. međunarodni sajam turizma pod sloganom "Spakujte se!"

Sajam je ugostio 700 izlagača među kojima su turističke agencije, organizacije, hoteli, osiguranja i banke.
Turistička organizacija Zlatibor nastupila je u okviru Turističke organizacije regije Zapadne Srbije, u okviru koje su nastupili turističke organizacije: Užica, Bajine Bašte i Tare, Požege, Priboja, Prijepolja... 


 
 

Prioritet razvoja turizma su investicije u hotele i infrastrukturu, u koju država godišnje mora da ulaže od 30 do 50 mil EUR. Ključnu ulogu treba da odigra Agencija za razvoj turizma koja je upravo u fazi osnivanja - izjavio je ministar trgovine, turizma i usluga, Bojan Dimitrijević. Kao prioritet, ministar je naveo Strategiju za razvoj turizma Srbije, koja ima za cilj da se Srbija uspešno vrati na turističku kartu Evrope i sveta.

Za sajam turizma 2007. Radionica KRUG je izdala katalog Čudna i čarobna moć Zlatibora i još jednom prezentovala učesnike ovog zlatiborskog portala. Za razliku od prošle godine, posetiocima sajma  pored turističkih subjekata prezentovana su i izletnička mesta.

Zahvaljujemo se svim učesnicima i sponzorima kataloga koji su pomogli da na slikovit i informativan način prezentujemo turističke potencijale Zlatibora.
 

Vesti i događaji: 

Kategorija: 

Mesto: