Aktuelnosti na Zlatiboru tokom leta 2012.

Uporedi smeštaj


Na pres konferenciji održanoj na Zlatiboru, 18. juna 2012. direktor Turističke organizacije "Zlatibor" Darko Đurović upoznao je prisutne sa aktuelnostima koje nas očekuju za predstojeću letnju sezonu. 

Kako je on istakao na Zlatiboru je sve spremno za početak sezone. Markirano je oko 50km pešačkih i biciklističkih staza na Zlatiboru i okolini, kupališta i bazeni su spremni da dočekaju prve turiste.

Tokom leta biće organizovana tradicionalna manifestacija „Zlatiborsko leto“ kada nas očekuje veliki broj koncerata, predstava na letnjoj pozornici na Zlatiboru, Sabor trubača na Tić polju i mnoge druge.

Najavljeno je i otvaranje ski centra Tornik za petak, 22. juna 2012. Tokom obilaska ski centra, Skijališta Srbije će predstaviti turističke atrakcije koje ski centar nudi posetiocima Zlatibora tokom leta. 

Pored panoramske vožnje šestosednom žičarom i vožnje „tjubingom“ posetiocima će biti na raspolaganju uređene staze za planinski biciklizam, što Skijališta Srbije organizuju po prvi put u svojim centrima.

Cenovnik pansionskih i vanpansionskih usluga na Zlatiboru tokom leta 2012. pogledajte ovde.

Povezani objekat: