Avantura park Tornik Zlatibor - otvaranje letnje sezone 2016.

Uporedi smeštaj

U sredu, 29. juna u Ski centru Tornik Zlatibor svečano je pušten u rad novi letnji sadržaj Avantura park i označen početak letnje sezone na Torniku.

Adrenalin park je otvorio potpredsednik Vlade i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić i v.d. direktora Skijališta Srbije Dejan Ljevnaić uz prisustvo predstavnika lokalne samouprave i privrednika zlatiborskog kraja.

Avantura park se prostire na površini od oko 1000m2 i podeljen je u tri celine za različite grupe korisnika. Jedan deo parka sastoji se od minimum 16 prepreka, a za decu i odrasle predviđeni su sadržaji kao što su: gelenderi (zip line), viseći mostovi, viseće mreže, Tarzan lijane, paukove mreže od užadi, cik-cak mostovi, prečka-most, kretanje surf daskom ili sankama i sl.

U okviru dela za najmlađe korisnike i početnike predviđeni su zanimljivi sadržaji na stubovima, sa opremom maksimalne bezbednosti. Kompozicija je atraktivnih boja i oblika sa mnoštvom zanimljivih detalja što bi igru učinilo interesantnom. Avatura park ima i „agiliti poligon“, koji sadrži oko 10 staza/prepreka na tlu. Prepreke su: mini drveni lavirint sa preprekama, mreže, penjalice, valjci/panjići, balans greda, zid za penjanje, viseći mostić  i sl.

Na dan otvaranja letnje sezone na Torniku, svi sadržaji za posetioce su besplatni.

Povezani objekat: 

Vesti i događaji: 

Kategorija: 

Aktivnost: 

Mesto: