Bespućima Zlatibora "Off road" karavanom

Uporedi smeštaj

U Off road karavanu - atraktivnoj vožnji nepoznatim i teško prohodnim putevima Zlatibora - učestvovalo je pedesetak posada iz Crne Gore, Republike Srpske i Srbije. Odredišta karavana bila su najlepši vidikovci od Zlatibora do Mokre Gore.
Četvrtu godinu zaredom, kao uvod u bogatu letnju sezonu, Turistička organizacija "Zlatibor" i Sportski klub "Avantura 4x4" organizuju turistički "Off roud" karavan, vožnju nepoznatim i slabo prohodnim predelima Zlatibora.

Bespućem ili makadamom, preko potoka i rečica, da upoznaju drugačiji Zlatibor, ovaj put krenulo je pedesetak posada iz Crne Gore, Republike Srpske i Srbije. Njihova odredišta bila su najlepša sela i vidikovci od Zlatibora do Mokre Gore.

Posle gotovo dva sata nesvakidašnje vožnje, s manje ili više avanturističkog duha, karavan je stigao do vidikovca Panjak, jedne od ovogodišnjih destinacija.

"Svaki put kada organizujemo turistički karavan trudimo se da predstavimo neko novo selo, novu destinaciju", objašnjava predsednik Sportskog kluba "Avantura 4x4" Milorad Maričić. "Želimo da pokažemo sve potencijale Zlatibora."

Bez takmičarskog pritiska, atraktivna staza duga 65 kilometara postala je izazov i prilika da se pojedini vozači oprobaju u nesvakidašnjim uslovima.

Upravo otkrivanje novih destinacija Zlatibora cilj je turističkog karavana "Off roud" koji okuplja sve više posada i učesnika.

Vesti i događaji: 

Kategorija: 

Aktivnost: 

Mesto: