Bokserski spektakl na Zlatiboru

Uporedi smeštaj

U organizaciji "Balkan boksinga“ na Zlatiboru će biti priređen još jedan bokserski spektakl. U četvrtak, 12. januara 2012. godine od 18:00 časova u hali Sportsko turističkog centra Zlatibor "Wai Tai“ odigraće se tri boks meča. U glavnoj borbi večeri, Predrag Radosavljević boksovaće protiv Roni Gabela i boriće se za titulu u srednjoj kategoriji "IBF Internacional“ u 12 rundi.

U uvodnim mečevima pojaviće se Mane Marčeta i Milan Piperski kojima će protivnici biti bokseri iz Mađarske. Mane Marčeta će se boriti  protiv Gabora Farkaša u četiri runde, dok će poslastica večeri pre glavne borbe, biti meč između Milana Piperskog koji će imati za protivnik Norberta Sekereša.

Organizaciju boks meča na Zlatiboru podržali su Opština Čajetina, Turistička organizacija "Zlatibor“, Kulturno sportski centar "Čajetina“, Hotel "Palisad“, Specijalna bolnica „Zlatibor“ (Čigota), Studentsko odmaralište "Ratko Mitrović“, Konačište i restoran "Braća Sekulić“ i Sportsko turistički centar Zlatibor "Wai Tai“.

Karte za boks meč će se prodavati od utorka, 10. januara u  Sportsko turističkom centru Zlatibor "Wai Tai“ i Turističkoj organizaciji "Zlatibor“, po ceni od 300,00 dinara za tribine i 600,00 dinara za parter.

Jelica Tošić

Vesti i događaji: 

Kategorija: 

Mesto: