CMC Klub Satelit dobitnik prestižnog međunarodnog priznanja

Uporedi smeštaj


Na Međunardnom kongresu kompanije GROUP RCI (RCI Global vacation network), kompanija CMC GROUP dobila prestižno priznanje za CMC Klub Satelit na Zlatiboru, koji je proglašen za najbolji novi resort u sistemu RCI za 2009.godinu . Osim što je ponovo atraktivna destinacija za turiste širom sveta, Srbija je danas pod budnim okom poslovnog sveta širom planete. Zahvaljujući angažovanju domaćih kompanija i pojedinaca željnih razvoja zemlje, priliva stranih investicija i uočavanja napretka na polju turizma, Srbija osvaja zapažena priznanja na međunarodnim kongresima posvećenim turizmu i dobija prostor u najuglednijim svetskim časopisima, koji je predstavljaju kao zanimljivo odredište koje će tek pokazati svoj puni potencijal.

Prelepe planine, brojne reke i jezera, banje i šume, gradovi u kojima sve vrvi od života, muzeji i spomenici koji na svojevrstan način pripovedaju burnu istoriju, stare kafane u kojima se svira tradicionalna muzika i jedu poznata domaća jela, živopisni barovi i kafići i, naravno, neizbežni splavovi....Srbija nudi razne sadržaje za najrazličitije ukuse.

Da se trud domaćina da kvalitetom i profesionalnom uslugom privuku što više gostiju iz celog sveta isplati, svedoči podatak da je na Međunardnom kongresu kompanije GROUP RCI (RCI Global vacation network), kompanija CMC GROUP dobila prestižno priznanje za CMC Klub Satelit na Zlatiboru, koji je proglašen za najbolji novi resort u sistemu RCI za 2009.godinu . Kompanija CMC GROUP je, tom prilikom, proglašena za najboljeg marketara za 2009.godinu na evropskom nivou, što predstavlja još jednu potvrdu o uspešnom prisustvu na internacionalnom tržištu.

RCI turistička korporacija doprinosi porastu međunarodnog i domaćeg turističkog prometa. Postoji više od trideset godina i broji preko tri miliona članova iz raznih delova sveta.

CMC Klub Satelit odavno je poznat ljubiteljima putovanja širom sveta čije su zajedničke odlike istančan ukus i visoki kriterijumi pri odabiru turističkih objekata na željenim desinacijama. O tome svedoči i pažnja koja je, uoči učlanjenja u RCI mrežu 2009. godine, Klubu Satelit posvećena u čuvenom turističkom magazinu “Ventures”. U intervjuu tom časopisu predstavnici kompanije RCI GROUP izjavili su da veruju u potencijal srpskog tržišta.

Uvereni smo da će putnici sa ovih prostora iskoristiti fantastičnu mogućnost da uživaju ne samo u boravku u prvoklasnom srpskom objektu na Zlatiboru, CMC Klubu Satelit već i da će upoznati i čitav spektar novih, prelepih odmarališta, čija će im se vrata otvoriti zahvaljujući članstvu srpskih investitora, u sistem RCI.

Kao član RCI, CMC Klub Satelit je tokom protekle dve godine postao atraktivna turistička destinacija za goste iz Hrvatske, Mađarske, Grčke, Danske, Sjedinjenih Američkih Država, Meksika i mnogih drugih zemalja.

Sjajne reference i ugled koji CMC Klub Satelit uživa u branši, kao i među gostima iz najrazličitijih delova sveta, doprineli su tome da se o Srbiji sve češće piše kao lepom odredištu za odmor i sjajan provod, ali i kao o ozbiljnom investicionom tržištu.

U nedavno objavljenom časopisu “Time out”, koji izlazi u Dubaiu, objavljen je opširan tekst o Beogradu kao atraktivnom i sve popularnijem odredištu, koje će, kako se navodi, tek biti zapaženo na turističkoj mapi sveta. O tome na koji način je Beograd predstavljen, dovoljno svedoči podatak da je tom prilikom citirana misao čuvenog Duška Radovića: „Ko je jutros imao sreće da se probudi u Beogradu može smatrati da je za danas dovoljno postigao u životu. Svako insistiranje na još nečemu, bilo bi neskromno.“

Dok domaća turistička ponuda cveta, izvođači i investitori koji žele da posluju u Srbiji treba da znaju da domaća hotelijerska i resort ponuda mora da funkcioniše prema važećim međunarodno prihvatljivim standardima jer bi njihovo uspostavljanje pomoglo našem tržištu da ostvari najbolji mogući profit.

Strani mediji prenose izjavu generalnog direktora kompanije CMC GROUP, Srđana Vasića u kojoj podseća na veliki potencijal Zlatibora, koji, kao takav, može mnogo da ponudi kupcima. U ovom podneblju sve je popularniji agroturizam koji osnivačima hotela i investitorima pruža velike mogućnosti kada je reč o manjim najamnim posedima.

-Poznat po čistom vazduhu i prijatnoj klimi, Zlatibor je odlično mesto za odmor, relaksaciju, rekreaciju, oporavak ali je, takođe, sjajan radni ambijent za poslovne ljude. To je odlična lokacija za boravak tokom cele godine, istakao je Vasić.

CMC Klub Satelit okarakterisan je kao najbolji resort u regionu, čija popularnost neprekidno raste, pa će kompanija CMC nastaviti da širi poslovanje u zemljama okruženja, pri čemu su u planu samo vrhunske ponude objekata sa pet zvezdica.

Kada postane punopravni član Evropske unije, Srbija će biti još prijemčivije mesto za strane investitore. Do tada, kompanija CMC GROUP nastavlja da promoviše domaće turističko blago i svojim kvalitetom, profesionalnošću, konkretnim delima i primamljivim ponudama doprinosi stvaranju dobre slike koja se o Srbiji prenosi širom sveta.

Povezani smestaj: 

Vesti i događaji: 

Kategorija: