CMC Klub Satelit omiljen među strancima

Uporedi smeštaj

Iako je leto na izmaku, sudeći prema broju gostiju koji se odmara u CMC Klubu Satelit na Zlatiboru, stiče se utisak da je sezona u punom jeku. Da domaći turizam dobija sve više poklonika svedoči podatak da je tokom nekoliko prethodnih meseci u CMC Klubu Satelit boravilo više gostiju nego u istom periodu prošle godine.
Povoljne cene i promotivni aranžmani prilagođeni aktuelnoj ekonomskoj situaciji i platežnoj moći građana sa prosečnim primanjima, uticali su na to da tokom juna, jula i avgusta spas od tropskih vrućina u tom zlatiborskom odmorištu potraže stanovnici svih većih gradova Srbije.

Na lepotu ovog objekta i prijatnu atmosferu kojom odiše nisu ostali ravnodušni ni posetioci iz inostranstva. Kako se dobar glas daleko čuje, CMC Klub Satelit postao je omiljeno odredište mnogih suseda iz regiona, ali i Nemaca, Italijana, Francuza, Španaca, pa čak i gostiju sa drugih kontinenata koji žele da upoznaju lepote Srbije.

O uspešnom prisustvu na internacionalnom tržištu svedoči podatak da je na Međunarodnom kongresu kompanije Group RCI  (RCI Global Vacation Network) CMC Klub Satelit proglašen za najbolje novo odmaralište u sistemu međunarodne organizacije RCI za 2009. godinu.

Turistička korporacija RCI doprinosi porastu medjunarodnog i domaćeg turističkog prometa, postoji više od 30 godina i ima više od tri miliona članova iz raznih delova sveta.

RCI obezbeđuje odgovarajući kvalitet standarda smeštaja i drugih sadržaja, a kompjuterski informativni sistem čine razmenu brzom i uspešnom. Turisti se sve češće opredeljuju za ovaj vid putovanja  koji  postaje sve  popularniji širom sveta.

Renomirani turistički časopisi širom sveta posvećuju pažnju Klubu Satelit, uz ocenu da je ovaj objekat najlepše zlatiborsko odmorište koje privlači brojne turiste.

CMC Group

Povezani smestaj: 

Vesti i događaji: 

Kategorija: 

Mesto: