Grupni popusti na cene ski karata

Uporedi smeštaj

Skijališta Srbije, kao društveno odgovorno preduzeće, u cilju daljeg razvoja srpskog turizma, vraćanja skijaša na naše planine i podsticanja ljubavi kako dece, tako i odraslih ka skijanju i uživanju u snegu, omogućila su kupovinu ski pasa sa popustom za organizovane grupe skijaša, odnosno snou-bordera.  Za organizovane grupe od 20 i više skijaša odobrava se popust u visini od 10% na cenu ski karata po cenovniku za sezonu 2011/2012. Na ovaj način će se omogućiti školama, predškolskim ustanovama, fakultetima, hotelima, turističkim organizacijama, kao i svim drugim subjektima koji organizovano dovode grupe u naše planinske centre da to čine pod povoljnijim uslovima.

Nadamo se da će ovaj znak dobre volje i prepoznavanje koristi za posetioce naših planina, učiniti da što veći broj skijaša ove godine svoje zimovanje provede u nekom od naših centara, a što se mlađih korisnika naših usluga tiče, da što veći broj njih postanu uspešni budući skijaši i da od samog početka formiraju zdrave životne navike.

Takođe, sa željom da omoguće srpskim takmičarima i reprezentativcima što bolje uslove za pripreme radi postizanja vrhunskih sportskih rezultata, Skijališta Srbije su odobrila popust na cene ski karata za sve registrovane takmičare Skijaškog saveza Srbije, i obezbedila staze za treninge, što će doprineti daljoj popularizaciji skijanja i snow-borda.

O uslovima kupovine karata uz grupne popuste moguće je informisati se putem mail adrese: marketing@skijalistasrbije.rs ili na telefone 011/222-39-67 ili 011/222-39-66.

Vesti i događaji: 

Kategorija: 

Mesto: