Hotel MONA Zlatibor - osvestan i otvoren uz prisustvo eminentnih zvanica

Uporedi smeštaj

Hotel MONA Zlatibor, 25.11.07. svecano je osvestan i otvoren. Značajnim ulaganjima ''Mone'' poslednjih godina, od ukupno oko 6,5 miliona evra, hotel ''Zlatibor Mona'' postao je objekat visoke kategorije, u rangu evropskih hotela sa četiri zvezdice.

Đorđe i Nada Momirović, vlasnici ''Mone'', naše ugledne modne kuće koja 18 godina uspešno radi, na aukciji su kupili bivše dotrajalo zdanje RK ''Beograd'' pravljeno još 1975. i za kratko vreme ga sasvim osavremenili.

- Trudili smo se da ovu lepoticu među srpskim planinama ničim ne pokvarimo - kazao je skromno na preksinoćnom otvaranju renoviranog hotela Đorđe Momirović, dodajući svoja nadanja da ostali hoteli koji se budu gradili na Zlatiboru neće ići ispod ovog nivoa. A to, naš je utisak, označava zaiste visoke standarde.

Hotel MONA, okruzen borovom sumom raspolaze sa moderno uređenim sobama i apartmanima (ukupno je sada 90 smeštajnih jedinica), kongresnim centrom sa pet odvojenih celina, sa dva restorana i bara do prostranog wellness centra sa zatvorenim bazenom sa vodopadom, bazenom za decu, hidromasažom, saunama, fitnes salom, relaks sobom, prostorom za kucne ljubimce ...

Na konferenciji za stampu odzanoj u kongresnom centru hotela, novinari su dobili odgovore na sva svoja pitanja od vlasnika gospodina Djorđa Momirovića i njegovih najblizih saradnika.

Usledio je obilazak wellness centra i bazena. U kongresnoj sali, svestena lica su uz dobre misli i pesmu osvestala objekat. Renovirani hotel je, u prisustvu mnogih zvanica otvorio Milan Stamatović, predsednik opštine Čajetina, kazavši da su retke ovako lepe prilike kad se na Zlatiboru otvara hotel visoke kategorije. ''Mona'' je, po Stamatoviću, obogatila turističku ponudu ove planine i u novom objektu otvorila nova radna mesta.

Prilikom otvaranja zdanja gosti su imali priliku da vide izložbu dela Olje Ivanjicki, Mudraci, vladari, pesnici, da cuju uvek mudre reci kustosa Kusovca, da uzivaju u drustvu atleticarke Olivere Jeftic, slusaju glumce uzickog pozorista koji su recitovali stihove Laze Kostica.

Naglasak u ponudi hotela ''Zlatibor Mona'' biće, pored uglavnom porodičnih poseta gostiju u sezoni, stavljen na kongresni turizam u vansezoni - jer ovde postoje odlični uslovi i za međunarodne kongrese i seminare - kao i na posebne kulturne sadržaje.

Vlasnici najavljuju da ce ubuduce u hotelu dopunski sadrzaj biti scena za male pozorišne forme, te stalna saradnja sa užičkim teatrom.

U predstojećoj zimskoj sezoni polupansion u dvokrevetnoj sobi plaćaće se 3.600 dinara, u jednokrevetnoj 5.300, u apartmanima od 6.200 do čak 25.200 dinara. Trodnevni paket aranžmani za novogodišnje praznike su od najjeftinijeg (u dvokrevetnoj sobi) 31.040 do najskupljeg (u apartmanu ''Mona'') 242.904 dinara.


Povezani smestaj: 

Vesti i događaji: 

Kategorija: 

Mesto: