Igre bez granica, City Games, finalno takmičenje Zlatibor 2016.

Uporedi smeštaj

Datum: 

Četvrtak, 30 Jun, 2016

Nekada veoma popularne Igre bez granica dobile su svog naslednika. City Games, manifestacija zabavno takmičarskog karaktera u kojoj se gradovi takmiče u nesvakidašnjim igrama u bazenu nakon 6 godina postojanja došla je i u Srbiju.

Nakon kvalifikacija koje će biti održane u Kraljevu i Somboru, najbolje 4 ekipe kojima se pridružuju 2 tima iz Beograda i sa Zlatibora učestvovaće na finalnom takmičenju 30. juna na bazenu hotela „Olimp“. Od 16 časova na „Olimpu“ kreće odmeravanje snaga u više nego zanimljivim igrama poput letećeg vaterpola, vodene košarke, vuče konopca i mnogih drugih.

Najbolja ekipa imaće veliku čast da brani boje Srbije na međunarodnom finalnom takmičenju gde će se sastati sa najboljim ekipama iz Velike Britanije, Nemačke, Holandije, Austrije, Mađarske, Slovenije, Hrvatske, Crne Gore, Makedonije i Bosne i Hercegovine.

Ekipe se sastoje od 8 učesnika od kojih troje moraju biti ženskog pola a prijavljivanje se vrši preko sajta www.city-games.com. Ovo je prava prilika da neafirmisani sportisti predstavljaju svoju zemlju na nekom međunarodnom takmičenju zato prijavite svoje ekipe, dođite da se družimo i lepo zabavimo.

Povezani objekat: 

Povezani smestaj: 

Vesti i događaji: 

Kategorija: 

Aktivnost: 

Mesto: