Interakcija, susreti, filmsko platno

Uporedi smeštaj

Hotel “Palisad” će u periodu od 7. do 17 avgusta biti domaćin Medjunarodnom studentskom filmskom kampu pod nazivom “Interakcija – Zlatibor 2006.”
Osnivač i organizator kampa je Nezavisni filmski centar »Filmart«.

Učesnici kampa su studenti režije, kamere, zvuka, montaže i produkcije iz Nemačke, Španije, Velike Britanije, Irske, Irana, Hrvatske, Portugala, Meksika, Turske, Ukrajine, Rusije, Litvanije i Srbije, koji ce snimiti Četiri dokumentarna filma inspirisana ljudima i prirodom Zlatibora, Užica, Čačka i Arilja. Biće snimljen i film o učesnicima kampa i njihovim aktivnostima...
U okviru programa »Susreti«,koji će se realizovati u saradnji sa ambasadama i kulturnim centrima zemalja učesnika na centralnom zlatiborskom platou ispred restorana “Zlatan bor” u večernjim satima, studenti će muzikom, plesom, poezijom i običajima predstaviti svoju nacionalnu kulturu.

Publika na Zlatiboru, imaće priliku da u okviru programa »Filmsko platno«, svake večeri u projekcionoj sali Kongresnog centra” Srbija” Hotela Palisad, pogleda odabrane dokumentarne i kratkometražne filmove.

Slavica Bogdanovic
za marketing i PR
Hotela "Palisad"

 

Vesti i događaji: 

Kategorija: 

Mesto: