IV MEĐUNARODNI PLIVAČKI KAMP „ČIGOTA KAMP ’08.“ I

Uporedi smeštaj

Pod utiskom predhodnih uspešno realizovanih plivačkih druženja,  zadovoljstvo nam je da Vas i ove godine pozovemo kako bismo zajedničkim snagama doprineli uspešnosti, ovog puta, IV plivačkog „Čigota kampa“ i XII plivačkog mitinga.

U organizaciji PK „Čigota“-Zlatibor od 01. do 8. novembra, biće organizovan kamp za plivače i trenere, a pod rukovodstvom profesora Vladimira Boškovića (jedan od trenera juniorskih reprezentativnih selekcija Republike Srbije i trener PK „Valis“-Valjevo).

Kamp organizujemo  sa ciljem edukacije i plivača i trenera. Za plivače to znači usvajanje novih elemenata tehnike, uvođenje u savremeni režim i metode  treninga kao i visinske bazične pripreme (1000m). U okviru kampa, plivačima će biti organizovana testiranja funkcionalnih sposobnosti i antropometrijska merenja od strane lekara i stručnog osoblja u Institutu.

Pripreme podrazumevaju: dva trninga u vodi (jutarnji i večerni trening po grupama), jedan suvi trening u teretani i jedan čas analiize u toku dana, i sve naravno uz pravilnu ishranu pod nadzorom dijetetičara-nutricioniste Instituta.

Za trenere kamp će biti seminarskog karaktera, sa predavanjima u trajanju od 3 časa dnevno, aktivnim učešćem u treningu i analizom rad na kraju svakog plivačkog dana. U prilogu mail-a možete pogledati koji su gosti predavači i koje će teme biti obrađene u toku ovog kampa....

Takođe, Plivački  miting ,,Čigota kup 08,, održava se po dvanaesti put,  08. XI `08 sa pocetkom u 10h. Očekujemo učešće preko 30 klubova i 400 plivača iz Srbije, Republike Srpske, BiH, Makedonije i Crne Gore.

Ova plivački kamp i kup  imaju  za  zadatak da doprinesu  boljem, kvalitetnijem i savremenijem radu u našem plivanju. Iz tog razloga Vas pozivamo, kao podršku koja nam je veoma bitna i koju ćemo umeti da cenimo, da zabeležite i prenesete svoje utiske ponesene iz druženja sa nama.

Iskreno se nadamo da ćete i Vi podržati ovu našu ideju u korist poboljšanja plivanja, i pomoći nam, na Vama svojstven način, u njenom realizovanju.

Sportski pozdrav!

za PK Čigota
Slavica Bogdanović, dpl.ecc
063/7 482 912

Vesti i događaji: 

Kategorija: 

Aktivnost: 

Mesto: