Jubilarni međunarodni oktobarski susreti zdravstvenih radnika Srbije

Uporedi smeštaj

“Jubilarni međunarodni oktobarski susreti zdravsvenih radnika Srbije” od 24. do 28. X `07. odrzavaju se u Hotelu PALISAD. Ovi susreti se razlikuju od prethodnih po svom jubileju – 25 godina održavanja Oktobarskih susreta u organizaciji Saveza zdravstvenih radnika...

Ove godine se navršava 10 godina od kako Savez slavi slavu Sv. Petke Prepodobne, a i u Jokahomi na sastanku CNR-a zavijorila se zastava Srbije. Predstavnici Saveza i Društva sestara su uz nacionalnu himnu u paradi nacija prezentovali svoje članstvo u Svetskoj sestrinskoj Asocijaciji.

Na dosadašnjim susretima, zajedno su radila sva stručna društva iz zdravstvene oblasti, svih profila i prezentovano je preko 10 000 stručnih radova...na stručnim skupovima učestvovalo je oko 20 000 učesnika i ono što je takođe specifično 20 godina se održavaju na Zlatiboru u hotelu Palisad. Na ovim susretima će biti prezentovano preko 600 stručnih saopštenja, vezanih za inovacije, istraživanje i iskustva iz prakse. Pokrovitelj susreta je Ministarstvo zdravlja Republike Srbije a generalni sponzor je ADOC farmacija. Svečano otvaranje susreta je 24. X u 17h u kongesnom centru «Srbija». Koktel se nastavlja u «Kamin» sali hotela Plaisad od 20h.

Više informacija o Savezu i rasporedu tema u toku ovog skupa možete pronaći na www.szr.org.rs

Vesti i događaji: 

Kategorija: 

Mesto: