KAKO DO DOBRO PRIPREMLJENOG PROJEKTA & VODIČ KROZ EU JAVNE NABAVKE PRAG

Uporedi smeštaj

Datum: 

Sreda, 29 Novembar, 2017 do Petak, 1 Decembar, 2017

11. MEĐUNARODNI DONATORSKI SEMINAR "KAKO DO DOBRO PRIPREMLJENOG PROJEKTA & VODIČ KROZ EU JAVNE NABAVKE PRAG"

Zlatibor - Hotel MONA
29.nov - 1.dec 2017

KOJI JE CILJ SEMINARA?

Ovaj seminar ima za cilj jačanje kapaciteta za privlačenje EU fondova i EU integracije, sa posebnim akcentom na donacije Ambasada i međunarodnih fondova i programe IPA CBC prekogranične saradnje BIH, CG, SRB, BUG, RUM, MAĐ, ALB sa pripremom za poziv najavljeni poziv u okviru EU IPA kao i procedure javnih nabavki po EU pravilima – PRAG, razmenu iskustava i primere dobre prakse u zajedničkom razvijanju i implementaciji projekata Evropske unije, saradnju sa civilnim sektorom kao i uspostavljanju odgovarajućih prekograničnih partnerstava.
PRAG PROCEDURE - Glavne razlike u praksi u odnosu na domaće zakonodavstvo i upoznajte sa procedurama za ugovore o uslugama, nabavci robe, izvođenju radova prema EU pravilima PRAG-a.
Za trodnevni seminar planirane se obuka, podrška izgradnji prekograničnih partnerstava kao i uspostavljanje i jačanje kapaciteta za pripremu i realizaciju donatorskih projekata.
Zajednički Partner Forum© za predstavnike regiona, kao i poseban program obuke su ključne aktivnosti ovog seminara.

Prijavite se preko www.lakododonacija.rs ili pošaljite podatke na e-mail adresu: info@lakododonacija.rs pozovite ili pustite SMS poruku na telefon: +381 64 388 2 007 Dragana.
Više informacija na: www.lakododonacija.rs

Vesti i događaji: 

Kategorija: 

Aktivnost: 

Mesto: