MASTER-KLAS POSLASTIČARSTVA U HOTELU ’’PALISAD’’

Uporedi smeštaj

Saradnja Kulinarske asocijacije Srbije (KAS) i hotela ’’Palisad’’ se nastavlja, u periodu 26-28.06.2008. održaće se više edukativnih radionica iz poslastičarstva namenjenih osoblju HTT ’’Palisad’’ A.D. i članovima KAS-a.

 

Posle gostovanja američkog majstora kulinarstva, sada će osoblje hotela modernim tehnikama u poslastičarstvu obučavati domaći majstori poslastičarstva Zdravko Gavrilović i Marko Trpković. Ovi sjajni poslastičari, inače dugo godina zapsoleni u hotelu ’’Continental’’, su vođe srpskog poslastičarskog tima koji se ovenčao zlatnom i tri srebrne medalje na prošlogodišnjem međunarodnom kulinarskom takmičenju u Istanbulu. Radnici hotela ’’Palisad’’ imaće priliku da nauče nešto o novim poslastičarskim tehnikama rada, da se upoznaju sa novim proizvodima za izradu najrazličitijih kolača i torti, kao i da vide moderne dekoracije kolača, po uzoru na one kakve se prave na svetskim takmičenjima.

Očekujemo da će se neki od poslastičarskih proizvoda naći i u ponudi hotela, kao što su npr.

Torta od jabuka iz trentina, čokoladni mus ’’after 8’’ i mramorna sir torta sa dve vrste čokolade.

Ovo je samo jedna u nizu aktivnosti koju zajednički organizuju hotel ’’Palisad’’ i Asocijacija i koje su biti usmerene na unapređenje ugostiteljske ponude turističkog centra Zlatibor, kao i na povećanje nivoa znanja ovdašnjih kulinara.

Slavica Bogdanović
marketing & PR manager HTT "Palisad" AD

Vesti i događaji: 

Kategorija: 

Mesto: