Muška košarkaška reprezentacija U18 na Zlatiboru

Uporedi smeštaj

Posle nedelju dana rada u beogradskom hotelu „Trim“, muška U18 reprezentacija Srbije otputovala je na osmodnevne pripreme na Zlatibor. Selektor najboljih srpskih juniora, Marko Ičelić najavljuje još žešći rad nego u Beogradu.

- Imali smo dovoljno vremena da se upoznamo. Na Zlatiboru ćemo imati mnogo ozbiljnije i intezivnije treninge. Počećemo da gradimo igru, uspostavljamo sisteme igre u napadu i odbrani. Koliko smo bili uspešni, videćemo već u Novom Bečeju, gde ćemo od 23. juna odigrati nekoliko prijateljskih utakmica.- istako je Ičelić.

Selektor Marko Ičelić poveo je na Zlatibor sledećih 18 igrača: Vasilije Micić, Nikola Radičević, Stefan Pot, Strahinja Gavrilović, Stefan Popovski-Turanjanin, Pavle Reljić, Stefan Zečević, Đorđe Milošević, Ivan Saičić, Luka Dmitrović, Nikola Janković, Andrija Bojić, Nemanja Bezbradica, Ivan Marinković, Miloš Janković, Nemanja Mišković, Sreten Knežević i Saša Avramović.

Reprezentativci Srbije do 18 godina spremaju se za Evropsko prvenstvo koje se od 21. do 31. jula održava u Poljskoj. Naša selekcija takmičiće se u grupi „B“ sa vršnjacima iz Nemačke, Finske i Turske.

Vesti i događaji: 

Kategorija: 

Aktivnost: 

Mesto: