Omladinska ulična akcija uspesno realizovana 31.10.09.

Uporedi smeštaj

 
Omladinska ulična akcija, zakazana za 12 časova, 31.oktobra, na Kraljevom trgu na Zlatiboru, je uspešno realizovana. Udruženje "Zlatiborski krug" kao deo projekta "CMOK za Čajetinu", koji finansira Ministarstvo omladine i sporta, priprema i realizuje javne ulične akcije u cilju promocije projekta i afirmisanja omladinskog aktivizma.

Učesnici projekta su prolaznicima, sugrađanima i gostima Zlatibora, delili promotivni materijal i omladinske novine. U isto vreme je, u organizaciji Kancelarije za mlade opštine Čajetina i Građanske čitaonice Libergraf iz Užica, akcijom "Zdrav stil, moj stil", koju je takođe podržalo Ministarstvo omladine i sporta, promovisana ideja zdravog života i borba protiv pušenja. Mladi su prolaznicima delili jabuke u zamenu za cigarete, pozivajući simbolično na primene zdravih životnih navika.

Ekipe MAX radija i TV stanice Lav su snimile priloge koji će se emitovati na ovim medijima i preko kojih će se šira javnost upoznati sa omladinskim aktivnostima u Čajetini, koje podržava Ministarstvo omladine i sporta.

www.cmok.org.rs  

zkrug@open.telekom.rs  

organizacja.cmok@gmail.com

Vesti i događaji: 

Kategorija: 

Mesto: