Otvaranje renoviranog hotela Mona 21. decembra

Uporedi smeštaj

Nakon otvaranja koje je zakazano za 21.12.2012. Hotel Zlatibor Mona će svojim Gostima pružiti mnogo veći komfor u svim sadržajima hotela i ekskluzivni dizajn enterijera.
Da vodimo računa o zadovoljstvu naših Gostiju i usluzi koju pružamo govori činjenica da je samo 5 godina prošlo od poslednjeg renoviranja.

U hotelu je, nakon nadogradnje od 3000m2, omogućen prostor za veliku kongresnu salu koja prima čak 500 ljudi, 30 potpuno novih superior soba površine 30m2, proširenje restorana Vila i Perun, kao i Lada bara, novu igraonicu za decu kao i zaposlenje dodatne radne snage.

Svaka smeštajna jedinica je renovirana i sadrži: francuski ležaj ili dva odvojena ležaja, jedan ili dva pomoćna ležaja, TV 51-82 cm, kablovsku televiziju, bešumni mini bar, telefon, TWC, sef, fen, wi-fi konekciju.

Naši restorani nude raznovrsnu hranu Gostima. Pansionski restoran Vila, kome je svako veče tematsko, nudi internacionalnu kuhinju našim Gostima, gde kuvari spremaju specijalitete Francuske, Italije, Meksika, Grčke i naravno Srbije-Zlatibora.

Nacionalni restoran Perun nudi veliki izbor specijaliteta domaće kuhinje. Enterijerijerski je uređen u etno stilu, a pravu atrakciju predstavlja otvorena kuhinja i ognjište, koja svakom Gostu omogućava da uživa gledajući pripremanje hrana. Zaseban ulaz kao i sam položaj restorana u okviru hotela, idealan je za posetioce Zlatibora, jer funkcioniše kao odvojena celina. Po potrebi, u restoranu organizujemo svečane ručkove i večere, a često Gosti mogu tokom vikenda uživati u zvucima starogradske muzike.

Lada bar je pravo mesto za one koji žele da uživaju u bezalkoholnim i alkoholnim pićima, kafi i kolačima, čitanju novina ili gledanju televizije.

Jedan od boljih wellness centara na Zlatiboru se nalazi baš u Hotelu Zlatibor Mona. U ekskluzivnom kompleksu od preko 1000 kvadrata spojili smo filozofiju Istoka, tehnologiju Zapada, stare i nove tradicije. Ova oaza mira pruža usluge kao što su: tretmani lica i tela, masaže, tretmani u rasulu, korišćenje turskog kupatila – hamam, sauna, hidromasažne kade, fitness studio i bazen sa turbodžetom-gejzerom-vodopadom. Doktori preporučuju korišćenje wellness-a jer poboljšava kvalitet života otklanjanjem stresa, vraćanjem fizičke forme, sprečavanjem nastanka bolesti ili smanjenjem njihovog inteziteta.

Novi kongresni centar ima kapacitet do 500 mesta u teatar stilu, koji je zajedno sa visinom od 5 metara i pogledom na šumu jedinstven na Zlatiboru. Po potrebi ovaj multifunkcionalni prostor se može podeliti u 2 ili 3 nezavisne celine koje raspolažu sa komfornim predprostorom. Kongresni centar je opremljen najmodernijom tehnologijom, klimatizacijom, ozvučenjem.

Dodatno raspolažemo i sa dve board sale, kapaciteta do 50 osoba u teatar stilu. Takođe organizujemo welcome coctaila, radne ručkove, pauze za kafu, svečane večere i cvetne dekoracije.

Pet jako bitnih stvari: jednostavnost, zanimljivost, sveobuhvatnost, interaktivnost i inovativnost smo uspeli da spojimo u jednu-naš novi sajt. Pozivamo Vas da nas posetite na našem sajtu www.monazlatibor.com ili na našoj facebook strani Hotel Zlatibor Mona.

Za sve informacije možete se obratiti našem osoblju sa recepcije na e-mail: hotel@monazlatibor.com

www.monazlatibor.com

Povezani smestaj: 

Vesti i događaji: 

Kategorija: 

Mesto: