PLIVAČKI KLUB ČIGOTA - DELFIN KUP

Uporedi smeštaj


Na drugom Međunarodnom plivačkom mitingu "Delfin kup" koji je proteklog vikenda (9-10.VI) održan u Skoplju plivači "Čigote" osvojili su deset medalja, od čega dve zlatne, četiri srebrne i četiri bronzane.

Najuspešnija takmičarka je bila Nera Gukić, koja je osvojila dve zlatne /50 prsno i 100 slobodno/  i dve   srebrne medalje /50 slobodno i 50 leđno/, kao i pehar kao najbolja plivačica u svojoj kategoriji‚ 98. god i mlađi.
Tamara Udovičić osvojila je po jednu srebrnu /200 slobodno/, i jednu bronzanu medalju /50 leđno/, ...i Kristina Despić je osvojila srebro /100 psno/ i bronzu /50 prsno/. Obe u kategoriji '96-'97.godište.
U istoj kategoriji, Katarini  Božović pripala je bronzana medaja /200 slobodno/, a Dušanu Radonjiću takođe bronza na 50  prsno.

Na mitingu je uzelo učešće 262 plivača iz 24. kluba sa prostora Srbije, Bugarske i Makedonije.  Našu zemlju na ovom takmičenju pored "Čigote" predstavljale su i plivačke ekipe iz  PK "Banata", PK "Kikinda", PK "Vojvodina", PK "Valis", PK "Novi Sad", PK "Vračar", PK "Beograd", PK "Delfin", "Valjevo", PK "Rasina", PK "Kruševac", PK "Leskovac".

Ovom prilikom najavljujemo, da će naši plivači učestvovati na međunarodnom plivačkom mitingu u subotu, 16. juna, pod nazivom "Petnica kup" koji se već duži niz godina održava u Valjevu na istoimenom kompleksu otvorenih bazena.

Vesti i događaji: 

Kategorija: 

Aktivnost: