Početak univerzitetske nastave na Zlatiboru

Uporedi smeštaj

Dana, 09. juna na Zlatiboru u prostorijama Turističke organizacije Zlatibor održana je promocija izmeštene nastave Singidunuma koja počinje sa radom početkom oktobra, a kojoj su između ostalih prisustvovali direktor Departmana za poslediplomske studije i međunarodnu saradnju prof. dr Slobodan Unković i Rektor prof. dr Milovan Stanišić.
Ideja koja je dosta dugo postojala, konačno je realizovana, uz pomoć Turističke organizacije Zlatibor i hotela Palisad, koji su partneri na ovom projektu, organizovana nastava kreće i na Zlatiboru.

Studenti koji su bili na prezentaciji uverili su se u istinitost celog projekta. Formiran je i poseban bord koji će voditi računa o svim organizacionim stvarima vezanim za samu nastavu. Studenti koji se budu opredelili za studiranje po ovom principu imaće dosta prakse koja će se održavati u najeminentnijim hotelima na Zlatiboru.

Univerzitet Singidunum, predstavnici Turističke organizacije Zlatibor i hotela Palisad se nadaju da će ovaj pionirski projekat zaživeti u pravom smislu te reči i da će vremenom postati prepoznatljiv za čitav region. U bliskoj budućnosti planira se organizovanje studentskog kampa koji će činiti činiti pretežno studenti iz inostranstva što će svakako biti veliki korak u razvoju turizma Zlatibora.

Vladimir Živanović
T.O.Zlatibor

Vesti i događaji: 

Kategorija: 

Aktivnost: 

Mesto: