“SAVETOVANJE AGRONOMA SRBIJE” I 33. “SIMPOZIJUM POLJOPRIVREDNE TEHNIKE”

Uporedi smeštaj

Od 28.I do 03.II 2007. hotel “Palisad” biti domaćin 41. “SAVETOVANJU AGRONOMA SRBIJE” I 33. “SIMPOZIJUMU POLJOPRIVREDNE TEHNIKE”.
Program 41.”Savetovanja agronoma Srbije” je sastavljen sa željom da se rezultati rada Instituta  u oplemejivanju, agrotehnici, zaštiti itd. predstave učesnicima Savetovanja, ali I da se unapredi veza srpske nauke i struke...

Ovakav vid rada je maksimalno koncentrisan na funkciju proizvođača i proizvodnje, razmene iskustava i znanja,  rešavanju problema itd. U skladu sa tim nastojanjima je koncipiran i Program rada, koji  pored najnovijih rezultata NS sortimenta ratarskih i povrtarskih biljnih vrsta sadrži i deo koji se odnosi na rešavanje najvažnijih problema u proizvodnji.
Organizator  41. Savetovanja je “INSTITUT ZA RATARSTVO I POVRTARSTVO” Njihovee sorte i hibridi u Srbiji zauzimaju sledeće površine:
suncokret 98%, pšenica 85%, kukuruz 56%, šećerna repa 50%Do sada Institut ima 910 priznatih sorti i hibrida raznog ratarskog, povrtarskog i lekovitog bilja u Srbiji i 277 u svetu.
Sa njihovim radom se možete više upoznati preko adrese www.ifvcns.co.rs

Vesti i događaji: 

Kategorija: 

Mesto: