Seoske kuće, smeštaj, seoski turizam na Zlatiboru 2019.

Uporedi smeštaj

Za smeštaj na selu na Zlatiboru preporuka ove jeseni ide selima Mačkat, Rudine, Rožanstvo, Sirogojno. Ova planinska sela nude smeštaj sa ishranom ili ishranu u obližnjim etno restoranima. Ugrabite još koji sunčan planinski dan u obilasku okoline, branju lekovitih trava, vožnji bicikle, planinarenju...

BAJOVI KONACI su smešteni u Mačkatu, pored poznate Nacionalne kuće Bajo Mačkat. Gostima je na raspolaganju 5 odvojenih apartmana od kojih su tri studio apartmani, a dva dupleks apartmani. Svi apartmani su kompletno opremljeni za Vaš udoban boravak i u njih se mogu smestiti od 2 do 6 osoba. Gosti mogu uživati u predivnom ambijentu zlatiborskog sela, a uz dogovor moguće je organizovati smeštaj na bazi noćenja sa doručkom.

Najbliže selo centru Zlatibora, udaljeno 5km je pitomo planinsko selo Rudine.  U ovom selu nalazi se KONAK POD JABUKOM, sa leve strane puta koji vodi ka Muzeju "Staro selo" Sirogojno. Ova seoska kuća sa tremom, kuhinjom i trpezarijom, dve spavaće sobe i prostranim kupatilom biće Vaš prijatan kutak za odmor.

Ako želite da se odmorite i osetite svežinu zlatiborskog vazduha, miris poljskog cveća, vode sa izvora, napojite dušu i odmorite oči, posetite MIMOV KONAK u Rožanstvu. Gostima je na raspolaganju celo domaćinstvo, pogodno za smeštaj porodica sa decom. Selo je udaljeno oko 15 km od centra Zlatibora, a krasi ga netaknuta priroda, četirnarske šume i pašnjaci. Sama priroda se pobrinula da napravi pejzaže kao iz bajke.

VILA PAVLE nalazi se u zlatiborskom selu Mačkat, udaljenom od Zlatibora oko 15km. Gostima je na raspolaganju dvokrevetni studio apartman i tri dvokrevetne sobe sa kupatilom. Smeštaj je kompletno opremljen za udoban boravak gostiju i pogodan je za porodice sa decom. Nedaleko od smeštaja nalaze se sportski tereni, prodavnica i restorani domaće kuhinje. U dogovoru sa domaćinima smeštaj može biti organizovan na bazi noćenja sa doručkom, polupansiona i punog pansiona.

SMEŠTAJ NENA Domaćinstvo Nevenke Šopalović nalazi se selu Mačkat, na nadmorskoj visini od oko 900m. Idealno je mesto za ljude željne odmora u mirnom, prijatnom ambijentu. Kuća se nalazi u blizini magistralnog puta, dovoljno udaljena da gostu ništa ne remeti odmor i uživanje u predelu. Smeštaj raspolaže sa tri sobe, dnevnim boravkom, trpezarijom i dva kupatila. Kompletno je opremljen za udoban boravak 7 osoba. U dogovoru sa domaćicom smeštaj može biti organizovan na bazi noćenja sa doručkom, polupansiona i punog pansiona. U neposrednoj blizini nalaze se poznati restorani u kojima možete probati specijalitete zlatiborskog kraja, prodavnica, tereni. Uz dogovor postoji mogućnost organizovanja taxi prevoza na relaciji Beograd - Zlatibor.

KONACI "Staro selo" Sirogojno. Sedam autentičnih zlatiborskih brvnara, čiji su enterijeri prilagođeni potrebama boravka savremenog čoveka, nalaze se u neposrednoj blizini krčme. Konaci su različitog kapaciteta, od dvokrevetnih do petokrevetnih (ukupno 29 kreveta). Namenjeni su za smeštaj učesnika programa Muzeja, ali se mogu naći i u turističkoj ponudi. Za organizaciju različitih programa, seminara i radionica opremljen je objekat sa prostorom za rad i 9 jednokrevetnih i dvokrevetnih soba (ukupno 13 kreveta) namenjenih učesnicima programa.

STUDIO SLAVA nalazi se u najbližem zlatiborskom selu Rudine, udaljenom od centra Zlatibora oko 5km. Smeštaj je kompletno opremljen za udoban boravak 4 osobe. Ako želite odmor u seoskom ambijentu, sa predivnim pogledom na zlatiborske pašnjake uz zvuke prirode, studio Slava je pravo mesto za Vas.

Apartmani STARI BAJO nalaze se u zlatiborskom selu Mačkat, poznatom po proizvodnji suvomesnatih proizvoda i dobrog jagnjećeg pečenja. Apartmani Stari Bajo nude smeštaj u brvnarama, kompletno opremljenim za udoban boravak gostiju. Brvnare su opremljene kao studio apartmani i apartmani sa jednom ili dve spavaće sobe. Gostima je na raspolaganju uređeno dvorište sa sadržajima za decu. Smeštaj može biti organizovan na bazi noćenja sa doručkom, polupansiona ili punog pansiona u Kafani Stari Bajo udaljenoj desetak minuta lagane šetnje. Pogodan je za smeštaj poslovnih grupa, do 25 osoba.
 

Povezani smestaj: 

Vesti i događaji: 

Kategorija: 

Mesto: