Simpozijum SymOrg 2012, 05-09. jun 2012. Zlatibor

Uporedi smeštaj

Datum: 

Utorak, 5 Jun, 2012 do Subota, 9 Jun, 2012

U organizaciji Fakulteta organizacionih nauka, od 05. do 09. juna 2012. u Univerzitetskom kongresnom centru Ratko Mitrović na Zlatiboru biće održan XIII Međunarodni simpozijum o organizacionim naukama – SymOrg 2012.

Temom "Inovativni mendžment i poslovne performanse", fokusiranom na teoriju i praksu iz ove oblasti, simpozijum će okupiti predavače sa prestižnih svetskih univerziteta. Svi zainteresovani svoje naučne i stručne rezultate mogu prijaviti do 3. maja 2012. a na simpozijumu će najbolji biti publikovani kao istraživački radovi i studije slučaja.
 

"Specifičnost ovogodišnjeg simpozijuma SymOrg je dolazak sedam predavača sa prestižnih evropskih i svetskih univerziteta, poput Kembridža, Brajtona, Vašingtona. Na ovaj način direktno se unapređuje međunarodna saradnja i međunarodni ugled Fakulteta organizacionih nauka i Univerziteta u Beogradu. Akademska zajednica u Srbiji je složna u pogledu obezbeđenja međunarodne prepoznatljivosti našeg visokog obrazovanja, te se organizovanjem simpozijuma kao što je SymOrg 2012 doprinosi realizaciji pojedinih nacionalnih ciljeva visokog obrazovanja", izjavila je prof. dr Nevenka Žarkić - Joksimović, profesor Fakulteta organizacionih nauka i prorektor za finansije i organizaciju Univerziteta u Beogradu.

 

Pored eminentnih predavača iz inostranstva, predavanje na temu "Aktuelna monetarna politika u Srbiji - teorija i praksa" održaće i prof. dr Dejan Šoškić, Guverner Narodne banke Srbije. U okviru ovogodišnjeg Simpozijuma 8. juna će, u vidu okruglog stola, biti organizovan i poslovni forum SymOrg, sa istaknutim ekspertima, predstavnicima korporativnog i javnog sektora u cilju pronalaženja načina za unapređenje poslovnih performansi preduzeća u Srbiji. Cilj ovogodišnjeg simpozijuma je da obezbedi jedinstven međunarodni forum za diskusiju o aktuelnim pitanjima i razmenu najnovijih rešenja vezanih za inovativne pristupe menadžmentu, kao i za unapređenje poslovnih performansi.

Detaljnije informacije o Simpozijumu možete pronaći na www.symorg.org

Međunarodni simpozijum Fakulteta organizacionih nauka SymOrg osnovan je 1989. godine. Od osnivanja, Fakultet organizacionih nauka svake druge godine tradicionalno organizuje simpozijum SymOrg sa ciljem unapređenja teorije i prakse menadžmenta i srodnih disciplina. Simpozijum okuplja domaću i međunarodnu akademsku i naučnu javnost, predstavnike korporativnog, javnog i nevladinog sektora, kao i studente osnovnih, master i doktorskih studija koji kroz predstavljanje svojih dosadašnjih rezultata, saznanja i iskustava učestvuju u razmatranju i analizi relevantnih pitanja iz oblasti menadžmenta.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti ovlašćenoj agenciji za odnose sa javnošću Represent Communicatons na broj telefona: 011 71 52 500. Kontakt osobe: Iva Crvak 063 384 106 i Olivera Petrović 063 38 50 42

Vesti i događaji: 

Kategorija: 

Mesto: