Slava, 40godisnjica Instituta i 15 godina Cigota programa

Uporedi smeštaj

Danas, u Institutu za stitastu zlezdu i metabolizam - Cigota odrzan je svecani prijem povodom slave, cetrdesetogodisnjice Instituta i petnaestogodisnjice Cigota programa.
Slavlje se nastavlja veceras u 20.30 u "Zlatiborskom nebu", kada ce se dodeliti plakete najboljima... Plakete ce dobiti najbolji promoteri, osoba koja je skinula najvise kilograma, osoba koja je najcesce boravila u Institutu u 2004. godini, osoba koja je u kontinuitetu najduze boravila u 2004. godini...
Pored dodele plaketa bice dodeljene zahvalnice svim zaposlenim u Institutu.
15. godina Cigota programa bice proslavljeno i u Beogradu.
Pored brojnih medija, koji ce pratiti proslavu Instituta, proslavi ce prisustvovati i mnoge poznate licnosti, princeza Jelisaveta, Ivan Bekjarev, Ruzica Sokic, Biljana Krstic... i svi oni koji zele da vode zdrav zivot.

Program proslave 15. godina Cigota programa u Beogradu:
19.12.2004. - na prvom programu RTS-a, u emisiji "nedeljom odmori", sa pocetkom u 10 casova, bice predstavljen Cigota program.

21.12.2004. na 3K, u periodu od 15 do 16 casova, u emisiji "Kulturni mozaik", bice predstavljen Cigota program.

21.12.2004. sa pocetkom u 19 casova, u galeriji biblioteke grada Beograda, bice odrzano svecano otvaranje izlozbe slika. Izlozbu ce otvoriti knjizevnik i direktor biblioteke grada Beograda, gospodin Jovan Radulovic i istoricar umetnosti i slikar, Rajna Lazic.

22.12.2004. na prvom programu RTS-a, u emisiji "Jutarnji program", bice predstavljen Cigota program.

25.12.2004. sa pocetkom u pet do dvanaest odrzace se setnja u trajanju od 30 minuta. Setnja krece ispred biblioteke grada Beograda, preko Knez Mihajlove do Trga Republike, povratak je Cika Ljubinom ulicom preko Kneza Mihajlove do biblioteke grada Beograda.
Potom ce gostima biti odrzan kratak Cigota cas. Svi gosti ce biti posluzeni Cigota cajem i kolacicima.

29.12.2004. u biblioteci grada Beograda, sa pocetkom u 19 casova, bice odrzana aukcija slika. Program ce voditi gospodin Minja Subota. Sav prihod od prodaje slika ide za nabavku nove medicinske opreme Institutu.


Vesti i događaji: 

Kategorija: 

Mesto: