Stručnjak svetskog renomea u hotelijerstvu u konsultantskoj poseti zaposlenima hotela Palisad

Uporedi smeštaj

Menadžment hotela Palisad je omogućio svojim zaposlenima da uče od najboljih. Naime, Mr Andreas Vögl, hotelijer sa veoma bogatim iskustvom, će boraviti u našem hotelu u više navrata.  Prilikom svog konsultantskog angažmana, pomoći će zaposlenima da spoznaju neke nove trendove u hotelijerstvu i pomogne im da zamisao menadžmenta za funkcionisanje budućeg hotela bude što pre ostvarena.

Radionice se održavaju svakog dana  po sektorima hotela. Predavanja su interaktivna i obogaćena primerima iz poslovne prakse gospodina Andreas (za koju se nikako ne može reći da je skromna). Ono što je veoma bitno, je da je gospodin Vögl svoju karijeru počeo da gradi od početnih poslova i funkcija u hotelijerstvu, bogatio je nizom godina i došao do nivoa da je proglašen za hotelijera godine a hotel kojim je upravljao za najbolji svetski hotel. Neki su već i imali prilike da ga čuju i uče od njega i u Srbiji - učestvovao je kao saradnik Horwath Consulting pri edukaciji zaposlenih u toku projekta „STRATEGIJA RAZVOJA TURIZMA SRBIJE“.

 Evo i nekih  detalja iz njegove radne biografije:

- u Sheraton hotelskom lancu je proveo 3 godine, MUNICH/BRUSSELS/LONDON
- kao generalni menađžer radio je u sledećim hotelskim kućama:
- Trust House Forte Hotels, 5 godina, LONDON, JOHANNESBURG, DURBAN
- CASINO HOTEL SCHILLERPARK LINZ 3 godine;
- HOTEL BRISTOL - BEČ, 7 godina;
- HOTEL  IMPERIAL WIEN, 6 godina;
- 1992. je proglašen za hotelijera godine ,
- 1994. hotel IMPERIAL u Beču, proglašen za najbolji svetski hotel,
- 7 godina je poslovni partner poznate konsalting kompanije HORWATH CONSULTING AUSTRIA;
- od 2006. dobija i zvanično priznanje CMC kao sertifikovani konsultant za oblast turizma i hotelijerstva,
- osnovao je i uspešno vodi svoju konsultantsku kuću za turizam i hotelijerstvo u Austriji “Hotel &Tourismmanagement Consultancy”- Andreas Vögl

Više informacija i korisnih saveta možete pronaći na web adresi www.andreasvoegl.com

Menadžment i zaposleni  HTT Palisad su uvereni da je ovaj korak ka daljem usavršavanju poslovanja učinjen u pravom trenutku i da će biti veoma koristan kako za sam hotel u budućnosti, tako i za Zlatibor kao destinaciju. Ulaganje u kadrove je konstantna investicija a opet najisplativija.
Slavica Bogdanović za marketing i PR menadžer hotela Palisad