Svečano otvaranja nove zgrade turističke organizacije „Zlatibor“

Uporedi smeštaj


U sredu 30.06.2010. godine svečano je otvorena nova zgrada Turističke organizacije „Zlatibor“.

Za goste na otvaranju je pripremljen prigodan program, a okupljenima su se obratili državni sekretar za turizam gospodin Goran Petković, ministar za turizam Republike Srpske gospodin Petar Gluhaković, predsednik Opštine Čajetina gospodin Milan Stamatović i direktor Turističke organizacije „Zlatibor“ gospodin Arsen Djurić.

Zgradu je otvorio državni sekretar za turizam gospodin Goran Petković koji je ovom prilikom istakao da višestruka namena ove zgrade predstavlja svojevrsnu inventivnost i da je Ministarstvo za ekonomiju i regionalni razvoj je pored Turističke organizacija „Zlatibor“ i Opštine Čajetina učestvovalo u finansiranju izgradnje.

U okviru ovog objekta nalazi se turistički info centar, restoran za obuku djaka srednje Turističko-ugostiteljske škole iz Čajetine, kancelarije Turističke organizacije „Zlatibor“ sa salom za prezentacije i konačište.

Lokacija objekta je na samom ulazu u centar Zlatibora, što je vrlo značajno za goste koji dolaze po prvi put tako da u info centru mogu dobiti sve neophodne informacije vezane za boravak na Zlatiboru. Info centar je opremeljen i interaktivnim izlogom koji je u funkciji 24 časa dnevno tako da se turstičke informacije mogu dobiti u bilo koje doba dana.

TOZ
Darko Đurović

Povezani objekat: 

Vesti i događaji: 

Kategorija: 

Mesto: