Svečano otvoren II seminar poljoprivredne savetodavne i stručne službe Republike Srbije

Uporedi smeštaj

U organizaciji Instituta za primenu nauke u poljoprivredi, a pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srbije i Ministarstva poljoprivrede SAD,... u kongresnom centru „Čigota“ na Zlatiboru, od 25. do 29. oktobra 2010. godine održava se Drugi seminar Poljoprivredne savetodavne i stručne službe Republike Srbije.

Seminar je 26.10.2010. svečano otvorio zamenik američkog ambasadora gospodin Earle "Lee" Litzenberger.

Na Seminaru učestvuju predstavnici Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srbije, savetodavci Poljoprivrednih savetodavnih i stručnih službi Republike Srbije, stručnjaci iz Poljske, Slovenije, Velike Britanije, Danske, kao i vodeći stručnjaci iz pojedinih oblasti poljoprivredne proizvodnje,  predstavnici medija i poljoprivredni proizvođači. 

Zamenik američkog ambasadora gospodin Earle "Lee" Litzenberger posetio je u selu Tripkova i ugledno domaćinstvo Dušana, Milenka i Milana Lazovića kao i poznatu umetničku staklarsku radionicu Tiffany, u selu Mačkat našeg najvećeg proizvođača zlatiborskih suhomesnatih proizvoda Zlatiborac DOO i selu Sirogojno, uspešnu kompaniju Sirogojno Company.


 

Povezani smestaj: 

Vesti i događaji: 

Kategorija: 

Mesto: