Ucesce na sajmu turizma u Beogradu i Budvi 2008. godine

Uporedi smeštaj


Obaveštavamo Vas da će Turistička organizacija ``Zlatibor`` nastupiti na sledećim sajmovima: - 17. Međunarodnoj turističkoj berzi i Sajmu turizma, opreme za hotelijrstvo i ugostiteljstvo –METUBES...

 Ova turistička i poslovna manifestacija se održava od 07. do 09. februara 2008. godine u Budvi. U okviru METUBES-a biće predstavljena i ponuda proizvođača i distributera opreme za hotelijerstvo i ugostiteljstvo uključujući i suvenire, plažni program i sl. Program  manifestacija tokom trajanja METUBESA-a, obuhvatiće održavanje  2. Festivala turističkih komunikacija - FTK...

- 30. Međunarodni sajam turizma  - IFT 08. Sajam turizma u Beogradu je najveća turistička manifestacija u našoj zemlji i održava se na Beogradskom sajmu od 28. februara do 02. marta 2008. godine. 2006. godine Sajam turizma u Beogradu je priznat kao vodeći Sajam turizma u regionu Jugoistočne Evrope. Mesto održavanja su hale  1, 2, 3, 5 i 14. Radno vreme sajma je od 10, 00 do 18, 00 časova, cena pojedinačne ulaznice je 300, 00 dinara dok je cena grupne ulaznice 150, 00 dinara.

Za  ove prilike Turistička organizacija ``Zlatibor” je zakupila adekvatan opremljen sajamski prostor. Na štandu će raditi dovoljan broj domaćica koje će deliti promotivni materijal i informisati posetioce sajma. 

Pozivamo Vas da uzmete učešće u nastupu na ovim sajmovima, ukoliko ste zainteresovnai da pored opšteg predstavljanja detaljnije prezentujete svoju ponudu, molimo vas da blagovremeno dostavite Vaš promotivni materijal  u naše prostorije ili ga donesete direktno na sajam.

 Ukoliko bude zainteresovanih Turistička organizacija ``Zlatibor” će organizovati autobuski prevoz na sajam, o čemu se možete naknadno informisati na telefon 031/841-646, kontakt osoba Olivera Aleksić.

S poštovanjem

 Arsen Đurić
   direktor

Vesti i događaji: 

Kategorija: