Vila PINA - WELLNESS AWARD 2007

Uporedi smeštaj

U petak, 14.12.2007. godine u Beogradskom Hotelu M u organizaciji novinara i centra za promociju Wellness &Spa, dodeljena su priznanja u okviru projekta PROMOVISEMO NAJBOLJE U SRBIJI.

Zlatna plaketa WELLNESS AWARD 2007, prestizno priznanje novinara i strucnjaka za turizam, wellness i industriju lepote ove godine pripala je: HOTELU M u Beogradu, dr Dejanu Stanojevicu, generalnom direktoru MERKUR-a u Vrnjackoj banji i dr Slobodanu Unkovicu, profesoru Univerziteta Singidunum.
Vila “PINA” Zlatibor je priznanje WELLNESS AWARD 2007 dobila za dobro osmisljen wellness concept u turizmu. Priznanje je Borku Guskicu, menadzeru Vile “PINA” Zlatibor, urucila predsednik zirija professor dr Gorana Isailovic. Pored Vile “PINA” Zlatibor priznanje za razvoj wellness koncepta dobila je Banja Kanjiza a priznanje za novi apartmanski koncept u hotelijerstvu “ACENTER” Novi Sad. 

Priznanje za najbolju medijsku promociju wellnessa i stila zivota pripalo je TV emisiji U ZDRAVOM TELU autor Milica Bursac i casopisu STIL. 

Svecano urucenje nagrada ulepsali su poznati umetnici, Ivana Jordan, koja je proglasena za WELLNESS LICE GODINE kao i  Sanja Ilic i BALKANIKA koji su dobili nagradu za muziku i projekat SRBIJA U SRCU. 

Pored navedenih nagrade su dodeljene i u kategoriji wellness i spa kozmeticki brendovi.

Povezani smestaj: 

Vesti i događaji: 

Kategorija: