Zatvoreni bazen sa slanom vodom u Klubu Satelit

Uporedi smeštaj

Klub Satelit uvek brine o zdravlju i ugođaju svojih klijenata. Zato od sada možete da uživate, potpuno bezbedni, u slanoj vodi u našem zatvorenom bazenu u okviru Spa Centra. Još toplija voda (temperature oko 32,33 stepena), zdravija i prijatnija za organizam, preporučljiva je za sve uzraste.

Nema više hlora, bakterija, crvenih očiju za vreme kupanja a kožu čini mekanom i ne isušuje je. Savetujemo  kupanje u slanoj vodi ljudima koji pate od alergija, bolesti disajnih puteva i drugih hroničnih oboljenja.

Takođe, kupanje u slanoj vodi preporučujemo i zdravim osobama jer so u bazenu ima sposobnost dezinfekcije i uništava sve alge, klice i bakterije. Time slana voda čini Vaše kupanje i kupanje Vaše dece bezbednim i izuzetno lekovitim. Nemojte više da razmišljate o štetnom i otrovnom uticaju hlora na Vaše zdravlje. Potrebna Vam je relaksacija i opuštanje.

Opustite se u Klubu Satelit i spojite svež planinski vazduh sa efektima slane vode kao da ste na moru.

Kao i do sada, korišćenje Spa centra (bazena, saune i đakuzija) besplatno je za sve goste objekta.

Mi smo tu da uvek brinemo o Vašem zdravlju i zdravlju Vaših najmiljih. Dođite u najlepši zamak na Zlatiboru i napunite baterije. Za Vas smo pripremili pakete sa gratis danima "4+1 Gratis" (na uplaćenih četiri noćenja dobijate peto noćenje gratis), kao i romantični paket i Vip paket.Na našem sajtu satelit.rs možete videti i kompletan 3D prikaz svih smeštajnih jedinica.

Očekujemo Vas

Povezani smestaj: 

Vesti i događaji: 

Kategorija: 

Aktivnost: 

Mesto: