TO Zlatibor na 34. Međunarodnom sajmu turizma ITFFA 2012

Uporedi smeštaj

Turistička organizacija "Zlatibor" će nastupati na 34. Međunarodnom sajmu turizma ITFFA 2012 koji se održava u Beogradu od 23 do 26. februara 2012. godine.  Turistička organizacija "Zlatibor" je zakupila i opremila štand koji se kao posebna celina nalazi u okviru štanda Turističke organizacije regije Zapadna Srbija. Ove godine će, pored standardnog nastupa - predstavljanja ukupne turističke ponude Zlatibora, poseban akcenat biti naglašen na aktivnom odmoru i gastronomskoj ponudi cele regije.

Pozivamo sve predstavnike turističke privrede Zlatibora da uzmu učešće u radu na sajmu i dostave svoj propagandni materijal Turističkoj organizaciji najkasnije do 21. februara do 15:00 časova ili ga donesu direktno na sajam kako bi domaćice štanda vršile distribuciju istog.

Ukoliko želite da za vreme trajanja sajma posetiocima predstavite Vašu gastronomsku ponudu, molimo Vas  da nas o tome što pre obavestite kako bismo na vreme obavili sve pripreme i uskladili vreme prezentacije Vaše ponude na gastro pultu, koji je posebno obezbeđen za ovu priliku.

Takođe Vas obaveštavamo da će Turistička organizacija "Zlatibor"  organizovati posetu sajmu u petak 24. februara 2012. godine. Prevoz je minibusom, polazak u 06:00 časova  sa autobuske stanice Zlatibor i cena prevoza u oba pravca iznosi 1.000,00 dinara. U cenu nije uračunata cena ulaznice za sajam.

Sve zainteresovane pozivamo da posete štand Turističke organizacije "Zlatibor" u hali 4 Beogradskog sajma. Dodatne informacije možete dobiti na telefon info centra: 031/845-103.

Vesti i događaji: 

Kategorija: