Zlatibor na sajmu turizma u Novom Sadu kao top destinacija

Uporedi smeštaj

Turistička organizacija „Zlatibor“ nastupila je na 43. Međunarodnom sajmu turizma koji se održao u Novom Sadu od 28.septembra do 01.oktobra 2010.

Svoju turističku ponudu predstavila je u okviru štanda Regije „Zapadna Srbija“ štand je predstavljao zlatiborsku brvnaru sa okućnicom. Pored deljenja propagandnog materijala kojim se promovišu turistički potencijali Zlatibora i okoline,kao i smeštajni kapaciteti, na štandu je održana degustacija zlatiborskih suvomesnatih i mlečnih proizvoda. Na degustaciji su pored posetioca sajma, izlagača prisustvovali predstavnici medija i turističkih agencija iz Vojvodine.

U okviru sajma redakcija Turističke prizme je dodelila nagrade u akciji „za novi kvalitet u turizmu“. Među nagrađenima je Institut „Čigota“, u kategoriji zdravstveno-rekreativni i banjski turizam, a ove godine dodeljena je i specijalna nagrada za top destinaciju u Srbiji za 2010. godinu za koju su glasali posetioci portala www.turistickaprizmans.com, a pripala je Zlatiboru, što znači da su turisti izabrali Zlatibor za top destinaciju.

Nagrade u vidu statue i povelje dodelio je međunarodni novinarski žiri koji čine najugledniji turistički novinari u Srbiji i zemljama u kojima se akcija vodi.

TO Zlatibor
Jelica Tošić
Vladimir Živanović

Povezani objekat: 

Vesti i događaji: 

Kategorija: